Solitaire Johdanto ja sen muunnelmia

kuvan lähde: www.pixabay.com

Solitaire on erittäin suosittu korttipelejä, joita monet pelaavat, ja sama on useita muunnelmia. PC: n lisäksi peli on nyt saatavilla mobiililaitteilla ja jopa jotkut online- ja mobilebet-kasinot tarjoavat pelin osana pelisalkkua.

On olemassa satoja muita solitaire-pelejä. Yksi suosikeista on
Freecell, jonka Microsoft myös toimittaa. Muita suosittuja solitaire-pelejä ovat Spider,Pyramid ja Tri Peaks.

Jokaisella solitaire-pelillä on erilaiset säännöt, erilaiset voiton tavat ja erilaiset
tyylejä.

Solitaire on useita muunnelmia ja suosituin on nimeltään Klondike solitaire. Tässä versiossa nopeampi pelaamisnopeus on parempi, sitä korkeammat tulokset ovat. Pelit, kuten Klondike, eivät näytä kaikkia kortteja alussa.
sekoitus onnea ja taitoa tarvitaan voittamaan pelin.

Kuinka pelata

Pelin pelaaminen on yksinkertaista, koska se edellyttää pelaajilta minimi tietämystä sääntöistä. Peliä voidaan jatkaa sekoittamalla kortit, kun ne juuttuvat. Samalla se onnistui saamaan lisää suosiota tietokoneen käyttöönotosta, ja tämä peli tuli nopeasti erittäin hyväksi viettämään muutaman minuutin miellyttävällä tavalla.

Siihen kuuluu korttien käsitteleminen tietylle näytölle pöytäpöydälle, josta pelaaja yrittää järjestellä kannen pukuin ja sijoittaa ketjun siirtoja, jotka siirtävät kortit paikasta toiseen. Peliä pelattaessa on käytettävä joitain strategioita, jos joku haluaa voittaa.

Solitaire-versiot

Tässä on lyhyt katsaus joitakin suosituimmista solitaire-versiot:

Klondike 

Tämä on ylivoimaisesti yksi suosituimmista solitaire-versioista ja sillä on monia nimiä. Tämä on aivan sama Solitaire-peli, joka löytyy lähes kaikista Windows-tietokoneista ja se on ollut ympärillämme jo monta kymmentä vuotta. Klondike solitaire -versio on helppo pelata verrattuna muihin versioihin, ja tehtävänne on rakentaa perustapallosi käyttämällä korttien kortteja tai korttien kannesta tulevia kortteja.

Spider 

Yksi tärkeimmistä eroista Klondike ja Spider Solitaire välillä on se, että ensimmäinen käyttää kahta korttipakettia. Täällä on 10 saraketta ja korttipaketti, josta voi saada uusia kortteja, ja ne kattavat kukin 10 sarakkeesta yhdellä kortilla. Tämä peli on esillä myös uusissa Windows-versioissa, ja se on kiehtovaa kuin Klondike, koska se on viihdyttävää.

Pyramidi 

Toinen haastava solitaire-versio. Peleessä on 1 pelaaja, sitä pelataan tavallisella 52 korttikannella ja tavoitteena on poistaa kaikki kortit pyramidista.

Vastaa