Kuvan lähde : www.pixabay.com

Rummyn alkuperä on vuosisatoja vanha. Peli ja sen monet muutokset ovat yksi maailman suosituimmista korttipeleistä. Rommia kuuluu korttipeleihin, jotka jakavat samanlaisia ​​sääntöjä ja ominaisuuksia, joita kutsutaan ”vetää ja hävitä” -peleistä. Se on ainutlaatuinen korttipeli, jolla on erottuva viehätys liittyy siihen, ja se voi pelata monissa online-kasinoissa .

Alla on kuvaus eri Rummy-muunnelmista

Kortin rummi

Se tunnetaan myös nimellä Intian Rommi ja uskotaan olevan jatko Gin Rummy ja Rummy 500. Se on peli 2-6 pelaajaa, jossa jokaiselle pelaajalle on jaettu 13 korttia. Pelaajien on yhdistettävä kortit kelvollisiksi sekvensseiksi ja / tai sarjoiksi korttien poiminta ja hylkäys. Peli sallii myös Joker-korttien käytön, joita voidaan käyttää minkä tahansa kortin korvikkeena

Pisteet rummiin
Tunnetaan myös nimellä 80 Points Rummy, se on yksinkertaisin ja perusmuotoinen 13 Card Rummy -muoto. Pelin istunto kestää vain muutaman minuutin. Se on suositeltava versio aloittelijoille. Se on suosituin online-rommi-variantti, sillä korttien ystäville voi virkistää itseään ilman paljon aikaa. On olemassa taulukoita, joilla on eri pistearvot, yleensä 10 paisasta pisteestä 100 rs kohti.

Rommi
Rommia pelataan kiinteän tarjouksen lukumäärän mukaan. Jokainen pelaaja saa yhtä monta pelimerkkiä pelin alussa. Jokaisen kaupankäynnin lopussa pelaajien on luovuttava pelimerkkinsä voittajalle. Kun kaikki tarjoukset ovat päättyneitä, pelaajat saavat rivejä sirukorttina. Pelaajalle, joka on kerännyt suurimmat pelimerkit, on voittaja.

Pool Rommi
Kaikki pöydän pelaajat keräävät tai keräävät rahaa pelin pelaamiseen. Lisäksi siinä on kaksi versiota – 101 ja 201 Pool Rummy -pelejä. Se on samanlainen kuin Points Rummy-pelin pelaaminen, kunnes kaikki pelaajat estävät yhden, poistetaan pelistä keräämällä 101 tai 201 pistettä versiosta riippuen. Jäljellä oleva pelaaja on voittaja.

101 Pool Rommi
Tällaisessa Pool Rummy-muodossa sinun on ajettava kilpailijaasi ylittämään 101 pistettä. Heti kun pelaaja kerää 101 pistettä, hänen on hyväksyttävä tappio ja poistuttava pelistä. Se voi vaatia pelaajilta useita rypälepelejä.

Canasta
Sana, joka tarkoittaa ”koria” espanjaksi, on eräänlainen rummy-peli, jolla itsellään on erilaisia ​​muunnelmia riippuen pelaajien määrästä. Kuitenkin yleensä pelaaja pelaa neljä pelaajaa kahdessa kumppanuudessa, joissa on 2 kannet korttia ja 4 jokeria.

Viite artikkelista

Rummpassion.com

Vastaa