Pelin tarkistus: Urheilun valtakunta

Peli on sekoitus rento-pelistä ja hardcore-pelaamista, jonka avulla voit haastaa pelaajia kaikkialta maailmasta! Haluatko pisteet? Haluatko murskata tai haluatko toimia kuten tuuli.

Pelin aloittaminen

Kun pääset peliin, voit luoda oman hahmon. Unibet Pelin räätälöinti on hyvin rajallista. Voit valita vain muutamia eri kampauksia, kolme hiusväriä ja jotkut kasvot. Ominaisuuksiltaan ei ole mitään hyötyä.

Urheilua voit pelata ingame: Tennis, track ’n kenttä, jalkapallo, bobsleigh, koripallo ja hiihto. Mutta se ei ole kaikki! Voit myös tanssia, tehdä joitain kuntosaleja jne.

Jokaisella näistä urheilulajista on omat pelin ominaisuutensa. Jotkut ovat hankalia ja muita helppoja hallita.

Tennis

Tennis on yksi EoS: n haastavimmista peleistä. Olet periaatteessa sprintti palloon ja hahmosi osuu automaattisesti. Sinun on kuitenkin asetettava suunta itse.

Seuraa n kenttää

Track ’n kenttä sisältää enemmän kuin vain käynnissä. Urheiluun kuuluu useita urheilulajeja, kuten sprintti, ajelu ja hyppy.

Jalkapallo & koripallo

Jalkapallo ja bastketball ovat melkein samanlaisia. Sinun täytyy käyttää paljon, jos haluat hallita näitä. Perusteet ovat kuitenkin helppoja. Suorita pallon jälkeen, varasta se ja yritä pisteet, mutta jos haluat pelata toisia vastaan, sinun täytyy oppia enemmän.

Hiihtää

Perus hiihto on melko helppoa, mutta kun aloitat pelaamisen turnauksissa, näet kuinka vaikeaa on välttää kaikki liput ja olla nopein pelaaja.

Vastaa