Shot online on golf MMORPG. Peliä pelatessasi voit liittyä ShotOnline-maailmaan löydettyihin golfin suuriin yhteisöihin ja osallistua haasteisiin, tehtäviin ja yleisiin haasteisiin muiden pelaajien kanssa.

Shot-Online on urheilu-simulaatiopeli, jossa on realistinen fysiikka. Keilailuissa on erilainen tunne hahmosta luonteensa ansiosta ammattikäyttäjien ottamien liikkeen tallentamisen ansiosta.

Pelaajat tuntevat todella olevansa kentällä golfia joissakin hämmästyttävimmistä paikoista. Kurssimallit ovat innoittuneita kauneimmista, haastavista ja suosituista linkkeistä ympäri maailmaa.

Useimmat muut tähän mennessä julkaistut golfpelit antavat samalle joukolle golfmailoja kaikille pelaajilleen, mutta Shot-Online-pelaajille annetaan vapaus valita omat klubejaan, joilla kaikilla on oma vahvuus ja erilainen tunnelma.

Jopa pelaajat, joilla ei ole aiempaa kokemusta golfista, voivat nopeasti hypätä ja pelata syvällisen Tutorial-tilan avulla. Muissa peleissä aloittelijoiden ja kehittyneiden pelaajien välinen ero ei ole kovin merkittävä, mutta Shot-Onlineilla tämä ero voi olla jopa viisikymmentä aivohalvausta.

Pelaajilla on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa keskustelupalstoilla, mutta haastavat myös kursseja. Heillä on mahdollisuus kilpailla kavereiden, kilpailijoiden ja absoluuttisten vieraiden kanssa osoittaakseen, kuka on paras golfaaja.

Haluatko sijoittaa vedon suosikkiurheilutapahtumaan tai joukkueeseen? Unibet tarjoaa sinulle parhaat vedonlyöntiominaisuudet uusimmilla tuloksilla ja uutisilla kaikista tärkeimmistä urheilutapahtumista.

Vastaa